Menu
Your Cart

Marlow

Brand: Marlow Model : Splitstape
Marlow Splice needle 2-5mmSplice needle met trlimlijn lus voor splitswerk in kleine dunne lijnen,Onmisbaar in jouw gereedschaps kofferWIj gebruiken deze naald veelvuldig bij dunne dyneema lijnen zoals de D12 van Marlow e.d...
€ 31,37
Excl. BTW:€ 25,93
Brand: Marlow Model : Splitstape
Marlow SplitstapeSplitstape voor vele toepassingen.Onmisbaar in jouw gereedschaps kofferWIj gebruiken deze tape onder andere ook voor mastkraag deelbare mast ILCA dinghy...
€ 7,06
Excl. BTW:€ 5,83
Brand: Marlow Model : Marlow |Dyneema Shockcord
Marlow |Dyneema ShockcordShockcord met Dyneema mantel voor zeer intensief gebruik. Deze mantel beschermd tegen overstrekken.Speciaal ontwikkeld voor High Performance KlassenAlleen in de kleuren Zwart.Lijn diameter 5 - 6 mm op bestelling.Breeksterkte 89 kg..
€ 1,87
Excl. BTW:€ 1,55
Brand: Marlow Model : Excel 12D 2,5mm
Marlow | Excel D12Lichtgewicht 1:1 sterker dan staal. De 12 voudige constructie is voorgerekt Dyneem SK78 Voorzien van gekleurde coating voor extra bescherming tegen UV en andere weersinvloeden.Deze lijn is eenvoudig te splitsen.Wij gebruikten deze lijn als trimlijn die niet in klemmen komen.Standaa..
€ 2,01
Excl. BTW:€ 1,66
Brand: Marlow Model : Excel Fusion 6mm
Marlow | Excel FusionDeze lijn is een lichtgewicht schoot die toch soepel en zacht aanvoelt. Neemt geen water op en de speciale Dyneema en PPM mix in de mantel zorgt voor extreme duurzaamheid en houd zich goed in de klemmen.De voorgerekte Dyneema SK78 kern maakt de lijn rekvrij. Lijn ligt goed in de..
€ 4,88
Excl. BTW:€ 4,04
Brand: Marlow Model : Excel Fusion 7mm
Marlow | Excel FusionDeze lijn is een lichtgewicht schoot die toch soepel en zacht aanvoelt. Neemt geen water op en de speciale Dyneema en PPM mix in de mantel zorgt voor extreme duurzaamheid en houd zich goed in de klemmen.De Dyneema SK78 kern maakt de lijn rekvrij. Lijn ligt goed in de hand en is ..
€ 6,41
Excl. BTW:€ 5,30
Brand: Marlow Model : Excel Fusion 8mm
Marlow | Excel FusionDeze lijn is een lichtgewicht schoot die toch soepel en zacht aanvoelt. Neemt geen water op en de speciale Dyneema en PPM mix in de mantel zorgt voor extreme duurzaamheid en houd zich goed in de klemmen.De Dyneema SK78 kern maakt de lijn rekvrij. Lijn ligt goed in de hand en is ..
€ 7,85
Excl. BTW:€ 6,49
Brand: Marlow Model : Excel R8 Paars
Marlow | R8Deze lijn is door zijn unieke bouw enorm sterk en slijtvast en de absolute topper in de klemmen.Lijn is voorgerekt en goed splitsbaar.Constructie is 12 strengs SK78 Dyneema kern met Mantel van 8 strengs Technora/Polyester gemixed.Ons advies als Halyards-Sprietval voor de optimist.Maar ook..
€ 3,36
Excl. BTW:€ 2,78
Brand: Marlow Model : Excel Racing 4 mm
Marlow | Excel Racing Hoge sterkte, lichtgewicht topper, Toepassing als trimlijnen heeft goede grip in klemmen een allround lijn. Lijn is voorgerekt en goed splitsbaar.Ons advies, Goede dinghy control lijn / TrimlijnDe kleuren:Grijs - GeelGrijs - OranjeGrijs - WitGrijs - Zwart..
€ 2,59
Excl. BTW:€ 2,14
Brand: Marlow Model : Excel Racing GP 5mm
Marlow | Excel Racing GPDoor zijn extreme slijtvastheid door Technora© vezels en de hoge sterke door gecoate Dyneema core is dit de perfecte Halyard-Val.Constructie is 12 strengs SK78 Dyneema kern met Mantel van 8 strengs Technora©/Polyester gemixedOns advies als Halyards-Sprietval voor de optimist...
€ 5,46
Excl. BTW:€ 4,51
Brand: Marlow Model : Shockcord 6mm Zwart
U rope | ShockcordPolyesther Mantel met Rubber core.U-Rope Elastiek wordt geleverd met een slijtvaste polyester mantel en een rubber multi-kern.Lijn blijft mooi, rond en compact.Dit Elastiek hebben wij standaard in Zwart op voorraad.Onze toepassing is Daggerboard, Hikingstrap ElastiekBreeksterkte 66..
€ 1,06
Excl. BTW:€ 0,88
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11