Menu
Your Cart

Levering

Life2Sail is een jong en dynamisch bedrijf dat met enthousiasme, kennis en ervaring de juiste producten verkoopt. Vanuit onze visie voor persoonlijke service hebben wij beperkte voorraden. Om dit mogelijk te maken hebben wij goede afspraken met onze leveranciers gemaakt. Wij zullen de bestelling altijd zo spoedig mogelijk leveren.

Verzendkosten

Pakket soortMaximaal gewichtAfmetingen (cm)kosten ( € )
Brievenbus2 kg4,60
Klein10 kg100x50x506,75
Groot23 kg176x78x5813,00

leveringstermijn

Wanneer alle producten in een bestelling voorradig zijn en deze op werkdagen voor 14:00 besteld zijn, dan zullen wij die dezelfde dag bij de vervoerder aanbieden. In de meeste gevallen zal het pakket de volgende dag worden afgeleverd. De levering van normaal formaat pakketten wordt door PostNL verzorgt.

Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent COVID-19 is er extra drukte, waarbij vertraging niet wordt uitgesloten.

Afwijkende pakketten en/of boten worden niet verstuurd. Deze kunnen worden afgehaald van of afgelevered op een nader overeen te komen locatie.

Afhalen

Afhalen van bestellingen kan kosteloos vanaf ons adres op Jachthaven 14, 8556 AM, Sloten (Frl) op werkdagen tussen 9:00 en 18:00. Maak voor boten en lange producten wel eerst een afspraak.

In het weekend zullen wij bij diverse events en trainingslocaties aanwezig zijn. Je kunt er voor kiezen om jouw bestelling gratistijdens deze weekenden op die locaties bij ons af te halen. Uiteraard is dit in wederzijds overleg en overeenstemming via email ([email protected]).

Voor retourneren / herroeping zie onze handelsvoorwaarden.

Team Life2Sail