Menu
Your Cart

Onderhoudsproducten

Brand: Mc Lube Model : Hullkote Polish
Mc Lube | HullkoteOnderhoud product om jouw boot te poetsen.Het verminderd jouw waterkleef weerstand behoorlijk.Bijkomende voordelen boot blijft mooi schoon en geeft een beschermende laag voor de Gelcoat.Alle nieuwe boten die wij leveren worden hier mee gepoetst.Advies voor de fanatieke zeiler circa..
€ 52,42
Excl. BTW:€ 43,32
Brand: Mc Lube Model : One Drop tube 14.7 ml
Mc Lube | One drop Onderhouds product om al jouw blocken op tijd te smeren.Zeker een aanrader als je ook op zee vaart.Zorgt ervoor dat vuil en water geen hechting neemt aan de carbonnen lagerdelen.Kleine handzame stift die je eenvoudig in jouw tas meeneemt.Een absolute must a have voor de toppe..
€ 17,60
Excl. BTW:€ 14,55
Brand: Mc Lube Model : Sailkote 300 ml
Mc Lube | SailkoteOnderhouds product om alles wat glijd rolt of bewegingsweerstand heeft.Het geeft een droge glijfilm die er voor zorgt dat alles soepel en snel trimbaar is.Zorgt ervoor dat vuil en water geen hechting neemt aan de carbonnen lagerdelen.Spuitbus  300 ml.Langdurige smerende werkin..
€ 25,21
Excl. BTW:€ 20,83
Brand: Mc Lube Model : Sikaflex 29i tube 70ml
Sikaflex 29i Afdichtingskit  Kleine tube afdichtingskit van hoge kwaliteit.Goede hechting op kunststoffen en blijvend flexibel.Gebuik bij vervangen pluggen schroeven en bailers.Voorkomt lekkage van jouw boot.Tube 70 ml.Eenvoudig in gebuikHer afsluitbaarEenvoudig meenemen..
€ 9,50
Excl. BTW:€ 7,85
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4